Onze diensten

Mamacoach – pre-&postnatale begeleiding

Coach voor mama's voor, tijdens en na de bevalling

In de zwangerschap of na de bevalling kan u het gevoel hebben overspoeld te worden door emoties en gevoelens die u misschien niet verwacht had. De welbefaamde roze wolk waar over gesproken wordt, is er niet bij u.

Shantala Babymassage Kind

Baby’s vanaf de eerste dag laten genieten van het veilig geborgen gevoel bij mama en papa. In een workshop van drie sessies wordt u en uw baby aangeleerd hoe samen te genieten. Kwaaltjes zoals krampen, slaapproblemen, onrust/angst, ... worden aangepakt.

Kindermassage Kind

Voor onze kinderen is het een drukke wereld geworden. Een wereld vol prikkels waar veel van hen gevraagd wordt. Mema Relax geeft graag kinderen de kans om volledig zichzelf te kunnen zijn en te genieten van kleine dingen.

Rug-, nek- en schoudermassage

Ondervindt u meer stress? Voelt u een zware last op uw rug of schouders? Kies voor de rug-, nek- en schoudermassage en voel de onrust verdwijnen uit uw lichaam.

Rug- en benen massage

Mag het voor u iets meer zijn? Heeft u last van de benen? Moet u veel staand werken of zet u net heel veel stappen op een dag? Bij deze massage wordt er extra aandacht besteedt aan uw benen waardoor ze u fitter door de dag kunnen brengen.