Shantalla Babymassage - Mema Relax
3 sessies van 45 min

€ 60

2 stempels

Bij 8 stempels krijg je op de volgende massage €25 korting!

Shantala Babymassage Kind

Baby’s vanaf de eerste dag laten genieten van het veilig geborgen gevoel bij mama en papa. In een workshop van drie sessies wordt u en uw baby aangeleerd hoe samen te genieten. Kwaaltjes zoals krampen, slaapproblemen, onrust/angst, ... worden aangepakt.

De dag waarop baby’s hun eerste schreeuw laten luiden, is er één vol emoties. De veilige, afgebakende, beschermende baarmoeder waarin het 9 maanden lang vertoefde is ingeruild voor een wereld vol prikkels van geluid, licht, andere gewaarwordingen, … en vooral het nieuwe gevoel van honger. Een baby leert zoveel nieuws kennen dat het soms ook voor hem/haar eens teveel kan worden. Daarom voorziet Mema Relax ook voor hen one-to-one momentjes met hun mama of papa.

De Shantala Babymassage is niet zomaar een massage. Bij deze wordt er aandacht besteed aan de baby en aan zijn/haar ouder. Hoe is de zwangerschap/bevalling verlopen? Vind de baby zijn/haar rust terug? Hoe voelt mama en papa zich? Enz. Met een luisterend oor naar dit nieuw leven laat ik u en uw kind genieten van een moment van rust en worden eventuele slaapproblemen, constipatieproblemen, … verholpen. In de workshops, bestaande uit 3 sessies, wordt de massage aan de ouder aangeleerd zodanig dat u deze thuis zelf kan doen op momenten dat het nodig is om tot rust te komen of op regelmatige basis omdat u of uw kind het zo leuk vindt.

Kortom: het geeft u de gelegenheid om een intiem lief moment met uw kind te hebben, waar u een basis creëert voor de groei en band met uw kind.


Bij elke boeking vraag ik naar hoe u zich voelt, als u een eventuele allergieën hebt en of u recent ziek bent geweest. Hoewel ik geen medische handelingen uitvoer, kunnen de massages wel gevolgen hebben op uw gezondheid. Vb. Wanneer een kind een inenting gekregen heeft is het aangeraden 48u te wachten met massages. Hier wordt steeds rekening mee gehouden.

3 sessies van 45 min

€ 60

2 stempels

Bij 8 stempels krijg je op de volgende massage €25 korting!

Graag de "Shantala Babymassage" boeken? Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk terug.


Na de reservatie contacteren we je om een finale datum en uur mee te geven.