Shantalla Babymassage - Mema Relax
3 sessies van 45 min

€ 60

2 stempels

Bij 8 stempels krijg je op de volgende massage €25 korting!

Shantala Babymassage Kind

Baby’s vanaf de eerste dag laten genieten van het veilig geborgen gevoel bij mama en papa. In een workshop van drie sessies wordt u en uw baby aangeleerd hoe samen te genieten. Kwaaltjes zoals krampen, slaapproblemen, onrust/angst, ... worden aangepakt.

De dag waarop baby’s hun eerste schreeuw laten luiden, is er één vol emoties. De veilige, afgebakende, beschermende baarmoeder waarin het 9 maanden lang vertoefde is ingeruild voor een wereld vol prikkels van geluid, licht, andere gewaarwordingen, … en vooral het nieuwe gevoel van honger. Een baby leert zoveel nieuws kennen dat het soms ook voor hem/haar eens teveel kan worden. Daarom voorziet Mema Relax ook voor hen one-to-one momentjes met hun mama of papa.

De Shantala Babymassage is niet zomaar een massage. Bij deze wordt er aandacht besteed aan de baby en aan zijn/haar ouder. Hoe is de zwangerschap/bevalling verlopen? Vind de baby zijn/haar rust terug? Hoe voelt mama en papa zich? Enz. Met een luisterend oor naar dit nieuw leven laat ik u en uw kind genieten van een moment van rust en worden eventuele slaapproblemen, constipatieproblemen, … verholpen. In de workshops, bestaande uit 3 sessies, wordt de massage aan de ouder aangeleerd zodanig dat u deze thuis zelf kan doen op momenten dat het nodig is om tot rust te komen of op regelmatige basis omdat u of uw kind het zo leuk vindt.

Kortom: het geeft u de gelegenheid om een intiem lief moment met uw kind te hebben, waar u een basis creëert voor de groei en band met uw kind.


Bij elke boeking vraag ik naar hoe u zich voelt, als u een eventuele allergieën hebt en of u recent ziek bent geweest. Hoewel ik geen medische handelingen uitvoer, kunnen de massages wel gevolgen hebben op uw gezondheid.

3 sessies van 45 min

€ 60

2 stempels

Bij 8 stempels krijg je op de volgende massage €25 korting!

Graag de "Shantala Babymassage" boeken? Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk terug.


Na de reservatie contacteren we je om een finale datum en uur mee te geven.