Workshop knuffelturnen in uw crèche, opvang of school KindWorkshop

Zou u graag met uw kinderen in uw crèche, uw opvang, uw school, … een workshop Knuffelturnen volgen? Dan kan voor u een les op maat van de doelgroep georganiseerd worden.

Wat is knuffelturnen?

Knuffelturnen is een bewegingsles waar uw kind met u of zijn/haar grootouder aan deelnemen. Volgens de Sherborne-methodiek worden er opbouwende turnoefeningen uitgevoerd. In deze lessen staat het kunnen en slagen van de oefening niet centraal. Het is belangrijk dat uw kind voelt dat hij/zij kan aangeven wat hij/zij wenst te doen en op welke manier. Elke oefening wordt voor gedaan, maar wil uw kind dit anders uitvoeren dan kan dit. Samen zoeken we naar een manier zodat uw kind zich veilig voelt en op deze wijze een succeservaring maakt! Deze lessen vormen een groot onderdeel bij het vormen een ouder-kind relatie. Alsook het ontdekken van zichzelf en zijn/haar lichaam komt veelvuldig aan bod.

De turnlessen worden zoveel mogelijk zonder materiaal uitgevoerd. Om de aandacht van het kind te houden wordt er afwisselend gewerkt: turnoefening – lied luisteren – rustoefening – …. In zijn totaliteit duurt de les een 45tal minuten.

Zou u graag een knuffelturn workshop in uw crèche, opvang of school laten doorgaan? Via de contactpagina kan u meer informatie vragen (vb. hoe de workshop wordt afgestemd op uw doelgroep, hoe de workshop zonder ouders kan doorgaan, e.d.)


Bij elke boeking vraag ik naar hoe u zich voelt, als u een eventuele allergieën hebt en of u recent ziek bent geweest. Hoewel ik geen medische handelingen uitvoer, kunnen de massages wel gevolgen hebben op uw gezondheid.

45 - 60

Graag de "Workshop knuffelturnen in uw crèche, opvang of school" boeken? Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk terug.


Na de reservatie contacteren we je om een finale datum en uur mee te geven.