Mema Relax

Samen met mijn man ben ik trotse ouder van twee jonge kinderen. Mema Relax is ontstaan na een moeizame periode na de geboorte van mijn tweede kind. Ik was mezelf kwijt. Ik vond mijn rust in het geven van massages. Ik startte met het geven van ontspannende lichaamsmassages om dames en kinderen even een me-time moment te gunnen. Al gauw ging mijn specialisatie uit naar het geven van zwangerschapsmassages.

Tussen de massages door voelde en hoorde ik de nood bij dames om hun hart eens te kunnen luchten. Hoewel iedereen denkt aan de roze wolk tijdens de zwangerschap of na de bevalling, die is er niet altijd. Deze nieuwe periode, het nakende moederschap kan veel teweeg brengen, emoties los maken, …. Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe deugd een gesprek kan doen, volgde ik de opleiding tot postpartum consulent. Hiermee bied ik naast de massages ook mentale coaching aan aan zwangere en pas bevallen dames.

Graag verwelkom ik u in mijn praktijk!

Last minute deals of promoties? Hou de Facebook pagina in de gaten om niks te missen!

Voor baby's, kinderen en studenten

Hiernaast voorzie ik ook graag de kans aan baby’s, (jonge) kinderen & studenten om een me-time moment te ervaren. Qualitytime met uw kind kan u bij Mema Relax ervaren in de workshops Shantala babymassage, Kindermassage en de Knuffelturnen met Bas de leeuw.

Opleidingen gevolgd en met diploma en/of certificaat afgerond:

Mema Relax is gecertificeerd als postpartum consulent. Meer info op postpartum.eu

volgende diensten

Mamacoach – pre-&postnatale begeleiding

Coach voor mama's voor, tijdens en na de bevalling

In de zwangerschap of na de bevalling kan u het gevoel hebben overspoeld te worden door emoties en gevoelens die u misschien niet verwacht had. De welbefaamde roze wolk waar over gesproken wordt, is er niet bij u.

Zwangerschapsmassage

Als zwangere dame een massage krijgen is een massage voor 2 personen krijgen. Zowel u als de baby geniet mee.

Shantala Babymassage

Baby’s vanaf de eerste dag laten genieten van het veilig geborgen gevoel bij mama en papa. In een workshop van drie sessies wordt u en uw baby aangeleerd hoe samen te genieten. Kwaaltjes zoals krampen, slaapproblemen, onrust/angst, ... worden aangepakt.