Mema Relax

Samen met mijn man ben ik trotse ouder van twee jonge kinderen. Na een moeizame tweede zwangerschap moest ik mezelf even terug zoeken en vond ik de rust (en mijn me-time moment) in het geven van massages. In het dagelijkse leven ondervind ik dat het ontsnappen aan de drukte een moment is waar jij zelf in the picture staat (me-time) niet vaak voorkomt. Na het krijgen van kinderen is dit nog minder aanwezig.

Daarom geef ik graag aan vrouwen de mogelijkheid tot het hebben van een me-time moment. De specialisatie van Mema Relax gaat uit naar het verwennen van zwangere dames. Ook kinderen zijn welkom om eens te ontspannen aan de dagelijkse drukte.

Last minute deals of promoties? Hou de Facebook pagina in de gaten om niks te missen!

Voor baby's, kinderen en studenten

Hiernaast voorzie ik ook graag de kans aan baby’s, (jonge) kinderen & studenten om een me-time moment te ervaren. Qualitytime met uw kind kan u bij Mema Relax ervaren in de workshops Shantala babymassage, Kindermassage en de Knuffelturnen met Bas de leeuw.

Opleidingen gevolgd en met diploma en/of certificaat afgerond:

Mema Relax is gecertificeerd bij de Wellnessacademie. Meer info op wellnessacademie.com

volgende diensten

Volledige lichaamsmassage

Even compleet wegdromen, aan niets denken en intussen verwend worden kan met de volledige lichaamsmassage.

Zwangerschapsmassage

Als zwangere dame een massage krijgen is een massage voor 2 personen krijgen. Zowel u als de baby geniet mee.

Shantala Babymassage

Baby’s vanaf de eerste dag laten genieten van het veilig geborgen gevoel bij mama en papa. In een workshop van drie sessies wordt u en uw baby aangeleerd hoe samen te genieten. Kwaaltjes zoals krampen, slaapproblemen, onrust/angst, ... worden aangepakt.